2011. június 29., szerda

Coppolaro-Nowell, Annalisa: Dolce vita - Jelenlegi ára: 2 495 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Dolce vitaA könyv listaára: 2970 Ft. Leírás:
A Nagy-Britanniában élő olasz újságírónő megkapóan személyes, ugyanakkor lüktetően életszerű és hiteles képet fest Itáliáról. Könyve érdekessége, hogy a külföldön élő, félig-meddig már kívülálló szemével tekint hazájára, ám a külföldiek, főleg az angolszászok szemében furcsa, érthetetlen vagy csodált dolgokat maguktól értetődően magyarázza meg, legyen szó az olaszok vallásosságáról és harcos baloldaliságáról, az angol uralkodóházhoz való vonzódásukról vagy épp legendás erotikus kisugárzásukról. Ez utóbbi kapcsán az olaszok nemi életéről is lerántja a leplet a szerző, éspedig némileg a családi és társadalmi élet viszonyaira is rávilágítva: Valójában hogy is fest Olaszország az ágyban? Ám igazából a kérdést inkább úgy kellene feltennem, hogy fest Olaszország az autóban? Igen, mert az autó már régóta sok pár hálószobájaként funkcionál... Nézzük, mi történik, ha egy huszonöt éves férfi, aki együtt él a szüleivel, talál magának egy aranyos barátnőt. Egy ideig eljárnak ide-oda. Elérkezik a nyár vége. Voltak már moziban, voltak vacsorázni - nyilván jön egy olyan pont, amikor szeretnének szerelmeskedni. Hova menjenek? A családnak még korai lenne bemutatni a barátnőt. Egyik ismerős sem tudja éppen akkor kölcsönadni a lakását. Pénzük sincs nagyon, hogy szállodai szobát vegyenek ki (egyébként is mit gondolna a szállodai recepciós? )... Ezért az autó marad az egyedüli lehetőség. A történetet a család kapcsán továbbfűzve a szerzőtől megtudjuk, hogy még mindig hány olyan család van, ahol három generáció él együtt, és a fiatalok harminc-harmincöt éves korukig is szüleiknél laknak, noha mind gyakoribb az egyke. De az olaszok rajongása a külsőségek, főként az autójuk iránt, valamint különös szokásuk, hogy autójukat hálószoba gyanánt is használják, érthetővé teszi, miért vezet Itália a féktelenül illatosított autók ranglistáján... A könyv szól Itália megosztottságáról, ennek múltbéli okairól, a Vatikán és az olasz társadalom nem minden súrlódástól mentes viszonyáról, az egyházi elvárások és az olaszok mindennapi vallásosságának különbségeiről, és persze borokról és ételekről, szépségről és művészetről. A könyv mindenkinek jó szívvel ajánlható, aki szeretné közelről megismerni Itáliát és az olasz embereket. ISBN: 978-963-9633-60-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 495 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 05:41
. Coppolaro-Nowell, Annalisa: Dolce vita - Jelenlegi ára: 2 495 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése