2011. július 26., kedd

Bio C.L.A. 1000 kapszula 40db - Jelenlegi ára: 3 980 Ft

Bio C. L. A. 1000 kapszula
Hozzájárul a zsír és az izmok megfelelő egyensúlyának fenntartásához
 
Amikor fogyókúrázunk, nemcsak zsírszöveteinkből veszítünk, az izomtömegünk szintén csökken, és ez problémát okoz akkor, amikor a diéta végeztével visszatérünk a normál étrendhez. Az ok nagyon egyszerű: az izomsejtek sokkal több energiát „ fogyasztanak”, mint a zsírsejtek, és ezért több kalóriát égetnek el (zsírt is). Ha veszítünk izomzatunk tömegéből, anyagcserénk lelassul, ezért ha megnő a tápanyagbevitel, súlygyarapodásra hajlunk, mivel a szervezet nem képes elég gyorsan metabolizálni a kalóriákat. Ez az oka annak, hogy sok embernek nő a tömege a normál étrendjére való visszatérés után. Másképp fogalmazva, a fáradozásuk hiábavalóvá válik.
 
Kivédi a „ jo-jo effektust”
A testtömeg csökkenése, amit a testtömeg gyarapodása követ, majd egy újabb próbálkozás a testtömeg csökkentésére, a testtömeg föl-le mozgását váltja ki, ahogyan a jo-jo „ szaladgál”; innen is kapta ez a jelenség a nevét. CLA kiegészítőkkel ez kivédhető, mert a CLA segít a testnek csökkenteni a zsírsejtek méretét, miközben növeli az izomtömeget. Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy CLA-t szedő emberek megtartották izomtömegüket, így amikor viszszatértek a nagyobb mennyiségű étel fogyasztásához, nem nyerték vissza azt a zsírmennyiséget, amit a fogyókúra során elveszítettek, ezáltal megtartották karcsúbb alakjukat.
 
CLA + Testmozgás
Fontos, hogy a CLA kapszula szedését testmozgással kapcsolja össze, mivel a CLA zsírcsökkentő és izomépítő hatása csak együtt érvényesül. A tudományos kutatások egyértelműen bizonyították, hogy a CLA testmozgással együttesen történő alkalmazása vezet a legjobb eredményre.
 
Többszörösen jótékony hatás
A Bio-C. L. A. 1000 tiszta CLA-t biztosít a szervezet számára, amelynek számos fontos tulajdonsága van:
fokozza a zsírok eltávolítását a zsírsejtekből
megtartja és építi a harántcsíkolt izom tömegét
fokozza az alapanyagcserét
Hasznos a túl sovány embereknek is
Vannak, akik veszíteni szeretnének testtömegükből, mások viszont fel szeretnének szedni néhány kilót. A Bio-C. L. A. 1000 ideális az izomzat felépítéséhez, ha Ön testedzést folytat. A CLA természetesen is előfordul különféle tápanyagokban, elsősorban húsban és a tejtermékekben. Az élelmiszerek CLA-tartalma az utóbbi időben lényegesen lecsökkent, elsősorban a modern mezőgazdasági technikák és élelmiszer-előállítási módszerek miatt. Ezért szükséges lehet az étrend-kiegészítő szedése.
 
Szedje antioxidánsokkal együtt
Általában jó gondolat, ha az olyan készítményeket, mint a Bio-C. L. A. 1000, antioxidáns készítményekkel együtt szedjük, például Bio-Szelénium 50 + cink + vitaminok tablettával, mivel a CLA csakúgy, mint a többi többszörösen telítetlen zsírsav, hajlik az oxidációra.
 
Szedje Bio-Slim-mel együtt
A Bio-C. L. A. 1000 és a Bio-Slim együtt szedve segít abban, hogy veszítsen testtömegéből és elért testtömegét meg is őrizze.


Jelenlegi ára: 3 980 Ft

Az aukció vége: 2011-08-03 09:28
. Bio C.L.A. 1000 kapszula 40db - Jelenlegi ára: 3 980 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése