2011. április 25., hétfő

Lakókocsi Rab,Horvátország,UTOLSÓ HELYEK JÚNIUSRA! - Jelenlegi ára: 65 000 Ft

Klímás lakókocsikiadó Rab-szigeten 
6 nap/5 éjszaka, 5 főre
UTOLSÓ HELY JÚNIUSBAN
SZENZÁCIÓS ÁRON!!!
65. 000 Ft/5 éj/5 fő
A kínált ár
06. 11-16.
között érvényes.
(szombattól csütörtökig)
A 22 km hosszú és 11 km-es legnagyobb szélességgel rendelkező, közel 10 ezer lakosú Rab-sziget egy igazi gyöngyszem, az Adria kilencedik legnagyobb szigete. Rab várostól kb. 12 km-re a festői szépségű Lopar városban található a közkedvelt San Marino**** kemping, mely teljesen a tengerparton helyezkedik el. A csaknem 1, 5 kilométer hosszú teljesen homokos, lassan mélyülő partja természeti adottságai miatt a gyermekes családok kedvelt üdülőhelye.
A lakókocsi a kemping 1-es zónájában helyezkedik el, 50 m-re a tengerparttól és kb. 30 m-re a vizesblokktól. A lakókocsi 5 személy kényelmes nyaralását biztosítja, klímával és dvd lejátszós tv-vel felszerelt. Az elősátorban található a komplett konyha (hűtő, mikró, 2 lapos villanyrezsó, az étkezéshez és főzéshez elengedhetetlen felszerelések stb. ).
Az ár magába foglalja:
 
a lakókocsi és berendezéseinek használatát,
egy darab személygépkocsi parkolását a lakókocsi mellett,
a vízhasználatot,
az elektromos ellátást,
a szemétszállítás díját,
a strand használatot.
Ezen felül a San Marino kempingben már CSAK:
az idegenforgalmi adót (kurtaxa) 1 Euro/fő/nap, és
az egyszeri, személyenkénti 1 Euro regisztrációs díjat kell kifizetnie.
12 éves kor alatt nem kell idegenforgalmi adót fizetni, 12-17 éves kor között pedig 50%-át kell fizetni az idegenforgalmi adónak.
A kemping a modern előírásoknak megfelelően, alaposan felszerelt, szálláshely-kapacitása 3500 vendég. A kemping 8 higiéniai csomóponttal rendelkezik, melyek modernül felszereltek: mosdók, zuhanyzók, WC-k, mozgássérült WC, háziállatok fürdetéséhez kialakított hely, kémiai WC, mosógépek. A kempingnek saját piaca van, ahol a helybéliek árulják friss gyümölcseiket, zöldségeiket a hét minden napján, mellette az élelmiszerüzlet, pékség, bár és különböző üzletek, éttermek találhatók. 2007-ben elkészült az új játszótér a gyermekek nagy örömére. A kemping számos sportolási és szórakozási lehetőséget kínál: kosárlabda, kézilabda, strandröplabda, tenisz, teke, minigolf, vidámpark, óriáscsúszda, vizibicikli, yet-ski, banán és szörf kölcsönzés, disco.
Kapcsolatban állunk a környezetünkben lévő magyar lakókocsi-tulajdonosokkal is, így nagyobb, 5 fő feletti létszám esetében is segíteni tudunk!
ELŐSZEZONI AKCIÓNKBAN SZABAD FÉRŐHELYÜNK VAN MÉG:
05. 21 - 05. 28.
05. 28 - 06. 04.
KÖZÖTT
35. 000 FT/8 NAP/7 ÉJ/5 FŐ
ÁRON
Tekintse meg további aukciónkat is!



Jelenlegi ára: 65 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-14 09:42
. Lakókocsi Rab,Horvátország,UTOLSÓ HELYEK JÚNIUSRA! - Jelenlegi ára: 65 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése