2011. szeptember 30., péntek

X50 darvish D11 Limited Edition nyaklánc Új modell - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

AZONNAL ELVIHETŐ!!!!
Amennyiben az ADÁS-VÉTEL 3 munkanap alatt nem realizálódik, a terméket újra meghirdetem és a vásárlót negatívval értékelem!  
BORDÓ FEKETE
RAKUWA PHITEN X50 HIGH-END II. MODELL NYAKLÁNC
A JAPÁN PHITEN termék a legújabb technológia a gyógyászatban és a sportban. A Phild fejlesztésű titánt egy japán csontkovács használta először, aki sikeresen alkalmazta izomfájdalmak csökkentésére és az ízületi merevség kezelésére. Hamarosan rájött arra, hogy a titán jótékony hatása leginkább akkor érezhető, amikor a szervezet  energiaáramlását a stressz, a fáradtság és az egyéb, immunrendszert gyengítő folyamatok gátolják.
Fontos!!!
1, Amennyiben szokatlan érzés, kellemetlen hatást érez, kérem ne használja, kérdezze meg kezelőorvosát!
2, Ne hordja nyílt seben, vagy ha ekcémája van!
3, Kerülje a túlzott napfényt, a magas hőmérsékletet a nyaklánccal.
4, Mosógépben, szárítógépben ne használja, tisztítsa semleges tisztítóval és hagyja szobahőmérsékleten megszáradni!
5, Nem helyettesít gyógyszereket!
*
A PHITEN RAKUWA NYAKLÁNC, MIKROMÉRETŰ IONIZÁLT TITÁN GOLYÓKAT TARTALMAZ, HATÁSA A KÖVETKEZŐ:
1. Átalakítja a testben keringő bioelektromos áramot, ezáltal csökkenti a fáradtságérzetet.
2. Hatására emelkedik a hőmérséklet, mely izomlazító hatású és növeli a szövetek rugalmasságát, így jelentős mértékben csökken a lágyrészek sérülékenysége és fokozottan nő a fizikai teljesítőképesség.
3. Fokozza a véráramlást, így hozzájárul az izmok természetes regenerálódásához, illetve a fizikai vagy sporttevékenység következtében fellépő fájdalmak és izomláz csökkentéséhez.
A RAKUWA nyakláncot lehet használni a sérülések okozta panaszok enyhítésére, izomláz, nyak és vállfájdalom csökkentésére, továbbá erő, - állóképesség növelésére.
Mi is tulajdonképpen a szervezet energiaáramlása ?
A gyengeáramú energia folyamatosan és egyenletesen áramlik a szervezetünkben, és szállítja a mozgásunk szabályozásáért felelős üzeneteket. Viszont az állandó túlhajszoltság, stressz és egyéb civilizációs ártalmak (pl. rengeteg elektromos készülék használata) miatt megbomlik testünk energiaáramlása, következtében pedig fáradtság, ízületi és izomfájdalom jelentkezik a szervezet bármely részén. Az energiaáramlás „ jó irányba” történő befolyásolásával javul a vérkeringés, fokozódik az anyagcsere és az immunrendszer működése, nő a mozgékonyság, ezáltal csökken a stressz okozta károsodás mértéke.
A PHITEN termékei segíthetnek stabilizálni a belső energiaáramlást, amely enyhíti az ízületi és izom merevséget és fájdalmat, javítja a vérkeringést és fokozza a szervezet egyensúlyát.
A Rakuwa PHITEN termék használata hatékony átmeneti tünetmentességet ad bursitis, isiász, fejfájás, ínhüvelygyulladás, ízületi gyulladások és számos egyéb fájdalom esetén.
Viselése, szinte azonnal megszűnteti a fájdalmat és a diszkomfort érzést, és számos ember úgy érzi, hogy életében először fájdalommentes.
Hossza 50 cm, vastagsága kb. 5 mm.  



Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Az aukció vége: 2011-10-10 06:10
. X50 darvish D11 Limited Edition nyaklánc Új modell - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése