2011. október 31., hétfő

Jane / Jané Nomad Capazo Rebel Pro babakocsi - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eladó egy Jane/Jané Nomad Capazo Rebel Pro babakocsi,  sport résszel, mózeskosárral, hordozóval.  
A Jane Nomad babakocsi nagyon ellenálló és biztonságos a városi és egyéb terepen egyaránt.  Ajánlom azoknak, akik egy könnyen egy kézzel irányítható, jól kihasználható, biztonságos, kényelmes babakocsit szeretnének vásárolni, mely egyaránt teljes megoldást nyújt a hosszú sétákra és utazásokra is.
Én nagyon szerettem a következők miatt is: nagyon könnyű, mindössze 6, 5 kg a váz, ezért két császár után is gond nélkül tudtam emelgetni. Egy kézzel kinyitható, a mózes és a hordozó is könnyen, egy mozdulattal csatlakoztatható vagy levehető, akár úgy is, hogy a gyerek benne fekszik. : ) Ezt gyakran csodálkozó és elismerő pillantások kísérték és sokszor megkérdezték, hogy ez milyen babakocsi, mert az övék ilyet nem tud.  
A Capazo mózes bölcsőfunkciós, fokozatmentesen emelhető a fejrésze, ami nem elhanyagolandó szempont, ha már nézelődne a gyermek, de még kicsi ahhoz, hogy sportrészben üljön, vagy éppen egy kiadós náthánál, mert így könnyebben kap levegőt is a gyermekünk. : )
Beépített szúnyogháló és levegőztető része van, ezért nyugodtan altathatunk benne kint nyáron is, nem kell félnünk a bogaraktól, darazsaktól.  
Lábtakaró tartozik hozzá, melyen praktikus kis zseb van, apróbb tárgyaknak, ugyanúgy, mint a mózes belső oldalán.  
Nem nehéz, kb. 4 kg, ezért könnyű szállítani, ráadásul autóba is beköthető, hosszú úton kényelmesebb a babának.
Ez a színkombináció még pamut huzatos, így nem izzad bele a baba, télen nem hideg, nyáron nem meleg, sokkal szívesebben tartózkodik benne a gyerkőc akár télen, akár nyáron.  
A Rebel Pro hordozó könnyű, kb. 3 kg. Hintafunkciós, nagyon jó kialakítással, a babák szeretnek benne lenni. Legalábbis az én kisfiaim imádtak benne hintázni. Ülésszűkítő tartozik hozzá, pamutosabb, de könnyen tisztán tartható, szennytaszítós. A szűkítő alatt alig észrevehetően van rajta pár pötty, sajnos sima mosással nem jött ki, talán speciális szerrel ki lehet szedni. Ha a szűkítő benne van, egyáltalán nem látható. A kupolája jól előre ér, jobban, mint az újabb modelleké, ezáltal nyáron nagyobb védelmet nyújt a nap ellen. Természetesen ennek a kupolája is szellőztethető. A pöttyöket leszámítva a hordozó újszerű állapotban van, ez volt a legkevesebbet használva, a 3 rész közül a hordozó narancssárgája a legintenzívebb. ECE R44/03 norma szerinti.  
A sportrész újszerű állapotú lenne, egyedül a narancssárga részein látszik, hogy már használva és többször mosva volt, azok a részek halványabbak, de nem feltűnő. Sokkal pamutosabb az anyaga az újabb modelleknél, nem az a vízlepergetős, ezért nem izzad benne a gyerek. Kupolája előrébb ér, mint az újabb modelleké, én ezt nagyon praktikusnak tartottak, nem kellett külön napernyőt használnunk. A kupola tetején betekintőablak, hátulján praktikus zsebek telefonnak, apróbb tárgyaknak pl. zsebkendő, kulcs vagy éppen pénztárca.  
150 fok alá, nem vízszintesig, viszont fokozatmentesen dönthető. 5 pontos biztonsági övvel. Alul nagyméretű, jól pakolható bevásárló kosárral. Minden huzata mosható, én rendszeresen kimostam, új gazdáját is tisztán, illatosan várja.  
Fékek, kerekek jó állapotban. A kerekek egy gombnyomással eltávolíthatók, így kevesebb helyet foglal az autóban. Lapra csukható.  
Gyári esővédő tartozik hozzá.  
Élőben sokkal szebbek a színei, mint a képen.  
 
 Technikai tulajdonságok:
 
*újszülött kortól használható
 
*extra könnyű 100%-ban alumínium váz mindössze 6, 5 kg (babakocsik közül a legkönnyebb)
 
*rendkívüli teleszkópos rugózás, mely állítható keménységű, mind a négy kerék rugózott,
 
 * bolygósítható vagy párhuzamosan fixálható első kerekek, a hátsó kerekek egyszerre lefékezhetők és igény esetén nagyon könnyen eltávolíthatók
 
* 5 pontos biztonságiöv-rendszer
 
* négy pozícióba állítható, ergonomikusan kialakított markolat, tolókar
 
* fokozatmentesen állítható háttámla, mely 170 fokig dönthető
 
*stabil, állítható lábtartó
 
*levehető karfa
 
* System Pro, Pro-fix rögzítőrendszer, ami által akár egy kézzel irányítható, kinyitható és összecsukható a kocsi, összecsukva a mérete 90x61x40, kinyitva 102x61x98
 
* Travel System rendszerre felkészítve.
   
- Tartozék: Capazo mózeskosár + Rebel Pro autósülés-hordozó + esővédő
Ha valami kimaradt, vagy valamire még kíváncsi, kérlek írj, szívesen válaszolok!
Tiszta, állatszőr és dohányfüst mentes lakásból!
Átvehető személyesen vagy postázni tudom teszveszfutárral.
A postaköltség saccolt, pontosat csomagolás után tudok írni.  



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-03 16:59
. Jane / Jané Nomad Capazo Rebel Pro babakocsi - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése