2011. május 26., csütörtök

0,5L Urpiner füles Söröskorsó - Söröspohár - Jelenlegi ára: 600 Ft

Eladó a képen látható HASZNÁLT jó állapotú Urpiner nagyon szép pohár, félliteres füles  korsó (0, 5L, korsó pohár) söröskorsó, söröspohár!
Ha pohár/korsó gyűjtő vannak más eladó poharaim széles választékban, korsóim is további poharak ügyében írjanak, továbbá vannak még komplett 6 db os söröspohár-söröskorsó készletem is ezek  megtalálhatóak a termékeim között!!
KÉREM CSAK AZ LICITÁLJON AKI KOMOLYAN IS GONDOLJA VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKÁT!
KÉREM AZ AUKCIÓ LEJÁRTA UTÁN 24 ÓRÁN BELÜL VEGYÉK FEL VELEM A KAPCSOLATOT A MIHAMARABBI LEBONYOLÍTÁS MIATT ÉS LEGKÉSŐBB 72 ÓRÁN BELÜL JÖJJÖN LÉTRE AZ ADÁS-VÉTEL!
Budapesten személyes átvétel esetén készpénz ez legfőképp Budán a III. kerületben Csillaghegyen illetve a XI. kerületben Farkasréten lehetséges, postai küldemény előre utalással esetleg utánvétellel legalább 10db 100% ig pozitív értékeléssel rendelkező felhasználóknak kérem ezt figyelembe venni!
Pontos postaköltségekért kérem tekintsék meg feljebb a "Szállítás és fizetés" részt!
Az olcsóbbik postaköltség a sima standard csomagra vonatkozik, de minden esetben extra óvatosan különleges csomagolási technikával csomagolom be poharakat/korsókat! A postaköltség 20-30 pohárra is ugyanennyi kérem ezt figyelembe venni.
A drágábbik postaköltség tartalmazza a "törékeny" szolgáltatást is a posta CSAK erre vállal garanciát, hogy nem fog össze törni!
(A különleges csomagolási technikámnak köszönhetően, még a sima postaköltséggel küldött poharak sem törtek el. )
Kérem tekintsék meg további termékeimet is!
Köszönöm!



Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2011-06-12 23:57
. 0,5L Urpiner füles Söröskorsó - Söröspohár - Jelenlegi ára: 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése