2011. május 31., kedd

OLDÓDÓ SZIRUP OLDÓDÓ BOJLIBA BOJLI SOK IDE ! - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az eladásra kínált oldód szirup kukorica alapú tehát növényi eredetű semmiféle mű és más anyagokat nem tartalmaz !   100% természetes alapanyag !
A modern pontyhorgászat egyik jelenlegi legnagyobb vívmánya az oldódó bojli mellyel egyszerűen 2-3 óráról lecsökkenthetjük a bojli oldódását 30 perc és 2-4 órára ! Minden attól függ hogy mennyi szirupot használsz fel illetve kevered-e és ha igen mennyi vízzel!
Nagyon sűrű magában a szirup tehát minimális szénsavas ásványvíz használata ajánlott bekeverés előtt mivel állagánál fogva nagyon nehéz lenne összegyúrni a mixet !
Natúr ízesítésű enyhén édeskés jellegű de nem számottevő az édes íz !
Nem kell használnod tojást, ezzel lecsökkentheted a bojlod romlandóságra való hajlamát, 1-2 hétig megfelelően szellőző helyen garázsban padláson tárolóban szárítod a bojlit és már is mehetsz a vízre vele !   A lényeg  jól zárható légmentes csomagolóeszközben tárold a bojlit hogy a környezeti párát se vegye fel !
Miért jó oldódó bojlival horgászni még ezek után ?  
A főzés párolás hőkezelés, során roncsolódnak a fehérjék az aromák és rossz esetben le is bomlanak. Az így pontosan kimért drága alkotóelemek tönkremehetnek.
Mivel az oldódó bojlinál nincs semmiféle hőkezelés csak a szirup tartja össze a bojlimixet ezáltal minden egyes alkotóelem megőrzi tulajdonságát tehát a legkiválóbb kondícióban marad a bojli !
Az eladásra kínált oldódó szirup mennyisége 500 ml  0, 5 l !   ( Több kilóhoz elég ! )
Kérlek tekintsd meg további bojlis termékeimet is !


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-18 00:10
. OLDÓDÓ SZIRUP OLDÓDÓ BOJLIBA BOJLI SOK IDE ! - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése