2011. május 26., csütörtök

Parvela, Timo: Ella és barátai - Jelenlegi ára: 2 130 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Ella és barátaiA könyv listaára: 2600 Ft. Leírás:
A nevem Ella. Első osztályos vagyok. Nagyon klassz az osztályom, és a tanító bácsink is klassz. Vagyis csak volt, mert az utóbbi időben eléggé ideges - így kezdődik Timo Parvela, a mai finn gyermekirodalom Finnországban rendívül népszerű mesekönyve. Az Ella és barátai (Pate, Tuukka, Samppa, Hanna és Tiina) egy alsótagozatos osztály nem szokványos mindennapjait és nem mindennapi kalandjait mutatja be, sok humorral és váratlan fordulattal. Az első történetben a tanító bácsit kell megmenteni a titokzatos zsarolótól, s az osztály természetesen mindent igyekszik megtenni, hogy megvédje a tanár bácsit. Mindent bevetnek, még a Donald kacsa képregényeket is. A második történetben az osztály egy emlékezetes színházlátogatást tesz, ugyanis ők kapják a feladatot, hogy megrendezzék az iskolai karácsonyi ünnepséget. Végül egy rendhagyó, bohózatba fúló betlehemes játékkal lepik meg a közönséget. A harmadik történetben a gyerekek osztálykirándulásra indulnak, ahol számos tanulságos és rendkívüli tapasztalattal gazdagodnak: találkoznak élő múmiával és igazi állatokkal is. A történet és a tanév végére lassan véget érnek a bonyodalmak is - vagy mégsem? A gyermekek és felnőttek számára egyaránt szórakoztató, olvasmányos mesekönyv - melynek folytatása is érkezik nemsokára - minden általános gyűjtőkörű, valamint gyermekkönyvtárnak kifejezetten ajánlható beszerzésre. ISBN: 978-963-88811-6-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 130 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 22:25
. Parvela, Timo: Ella és barátai - Jelenlegi ára: 2 130 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése